Στην εκπομπή «Μovies & Stars» του MTV, έδωσε συνένταυξη ο Νίκος Βέρτης κια μίλησε μεταξύ άλλων, για την οικονομική κρίση, για το ενδεχόμενο να βρεθεί ως κριτής σε ένα show αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Για τα talent show:
«Το talent show είναι διαφορετικό από το reality, όμως εγώ σε κανένα από τα δύο δεν θα πήγαινα ως κριτής. Ούτε στο Greek Idol, ούτε σε κάποιο άλλο τέτοιου τύπου show. Ντρέπομαι πολύ να κρίνω κάποιον δημόσια. Να πω την άποψή μου βεβαίως, θα τον κρατήσω στην άκρη και θα του το πω αν τον αισθάνομαι φίλο μου, ποτέ όμως μπροστά σε τρίτο. Όσο για τα ταλέντα που βγαίνουν από τα ριάλιτι, αν είσαι καλός στο τραγούδι και έχεις να δώσεις πράγματα, είσαι καταδικασμένος να πετύχεις».

Για την προσωπική του ζωή:
« Για εμένα η γυναίκα δεν πρέπει να είναι όμορφη αλλά θηλυκό! Στην προσωπική μου ζωή είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Έρωτας και αγάπη είναι πολύ κοντινά πράγματα, αλλά πολύ διαφορετικά. Πριν 2,5 χρόνια ένιωσα τελευταία φορά τον έρωτα και την αγάπη, έκτοτε τίποτα. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άντρας και βέβαια στη δουλειά είμαι πολύ σοβαρός. Η νύχτα κρύβει εκπλήξεις, αλλά είναι βασικό να είσαι σοβαρός και να σέβεσαι την αγάπη του άλλου προς το πρόσωπό σου. Αν μία γυναίκα με γοητεύσει, τρέχω πίσω της, άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος του άντρα».

Για την κρίση και το νέο μεταναστευτικό κύμα: «Οι Έλληνες πριν πάνε να πολεμήσουν, έπιναν και χόρευαν. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και φέτος. Ο κόσμος υποφέρει αλλά ξεδίνει. Η ξενιτιά έχει μια μελαγχολία μέσα της. Όσο καλές κι αν είναι οι προϋποθέσεις, είναι κάτι αρνητικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης