Ο Ντάβλας manager της Βίσση;

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011, 13:44
Ο Ντάβλας manager της Βίσση;
Ο γκουρού των δημοσίων σχέσεων, όπως αποκαλείται ο Γιώργος Ντάβλας, και η απόλυτη Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση σχεδιάζουν συνεργασία, που αναμένεται να συζητηθεί. Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κυκλοφορούν συνέχεια μαζί. Πρόσφατα, μάλιστα, διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης Studio», όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου, και έκλεψαν την παράσταση, αφού όλοι σχολίαζαν πως ο Ντάβλας είναι ο νέος μάνατζερ της Άννας Βίσση.

Προς το παρόν, τόσο ο Ντάβλας όσο και η δημοφιλής τραγουδίστρια τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με τη συνεργασία τους. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ο Γιώργος αναμφισβήτητα έχει το χάρισμα της επικοινωνίας και, αν η συνεργασία πάρει σάρκα και οστά, αναμένεται να έχουμε εκπλήξεις και να προκύψουν ακόμα πιο προχωρημένα πράγματα και εκδηλώσεις με πρωταγωνίστρια την ίδια τη σούπερ σταρ.

Τον τελευταίο καιρό, εξάλλου, όλο και πιο συχνά ο Γιώργος Ντάβλας επισκέπτεται το «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση με το Σάκη Ρουβά, κι εκείνη του κάνει διάφορες αφιερώσεις με νόημα, που μόνο οι δυο τους και οι οικείοι τους μπορούν να τις αποκωδικοποιήσουν.

Η Άννα Βίσση πάντα είχε στο πλευρό της ανθρώπους που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και προμοτάρουν όλες τις ιδέες της άψογα. Όλοι, δε, θέλουν να συνεργάζονται μαζί της, αφού είναι πάντα σταράτη και λέει ξεκάθαρα τις απόψεις της. Ξέρει πολύ καλά πώς θέλει να διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα της. Τώρα το μόνο που περιμένουμε είναι απλώς Ντάβλας - Βίσση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

ΠΗΓΗ: sigmalive

Διαβάστε επίσης: Γράψε τραγούδι στην Άννα Βίσση

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011, 13:44