Τις εμφανίσεις τους στο «Club 22» συνεχίζουν με επιτυχία ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές άνοιξαν την καρδιά τους στο govastileto.gr και έδωσαν μία κοινή συνέντευξη, μιλώντας για όλα.

Αλήθεια, αυτήν τη «μαγική» ένωσή σας, ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, ποιος τη σκέφτηκε;

Π.Κ.: Η αρχική ιδέα ήρθε από την επιχείρηση και πραγματικά στο άκουσμά της μου άρεσε! Τώρα πια διαπιστώνω πως όντως ήταν «μαγική» αυτή η ένωση και χαίρομαι που ο κόσμος την αγκάλιασε τόσο δυνατά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ν.Κ.: Ήταν μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι μέσω συνεργατών, την οποία συζητήσαμε με τον Πάνο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είπαμε το ναι!

Μέχρι πότε θα εμφανίζεστε στο «Club 22»»; Θα ήθελα να πείτε δυο λόγια για το πρόγραμμά σας για τον κόσμο που δεν έχει έρθει ακόμη να σας δει από κοντά.

Π.Κ.: Θα βρισκόμαστε στο «Club 22» μέχρι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, καθώς μετά αναχωρώ για μια σειρά εμφανίσεων στην Αμερική! Αυτό που εγώ θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι πως πραγματικά έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα για να έρθει να διασκεδάσει και να ξεχάσει -όσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό- για λίγες ώρες τις έγνοιες του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ν.Κ.: Όπως ανέφερε και ο Πάνος, οι εμφανίσεις μας θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου. Στο πρόγραμμα που παρουσιάζουμε εφέτος κοινός στόχος και των δύο είναι η απόλυτη διασκέδαση…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης