Συνεχίζοντας την ευαίσθητη συνεργασία του με το MAKE-A-WISH (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) o αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς αυτήν την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στην καθιερωμένη εκδήλωση Family Fun Day, διασκεδάζοντας με τον γνωστό δοτικό του τρόπο τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά, που θα έρθουν σε αυτήν τη γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες. Μία γιορτή για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής, που δίνει Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Στα πλαίσια του Family Fun Day θα λειτουργήσει εκείνη τη μέρα και η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «ΕΥΧΕΣ από ΑΣΤΕΡΙ σε ΑΣΤΕΡΙ». Τις προηγούμενες εβδομάδες 100 συλλεκτικά εξώφυλλα του νέου άλμπουμ του Πάνου Κιάμου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish με θέμα την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πιο βαθιά τους επιθυμία, που δεν σβήνουν παρά τις απειλητικές ασθένειες. Όλα τα έσοδα από αυτά τα συλλεκτικά CD, που θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Οκτωβρίου, θα ενισχύσουν εξολοκλήρου το έργο του MAKE-A-WISH!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FAMILY FUN DAY ΤΟΥ MAKE-A-WISH

Για ακόμα μία χρονιά ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, το “Family Fun Day”, μια Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια!

Δραστηριότητες Ημέρας: Yoga, χορός Salsa, φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνο, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι & air hockey, παιχνίδια δράσης Laser Tag, μουσικοκινητικά παιχνίδια, piñata, face painting, αθλοπαιδιές, μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί, clown, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση παιδιών, φαγητό-ποτό και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τον Ελληνικό Κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aκόμη πολλή μουσική, ζωντανή εμφάνιση του Πάνου Κιάμου, εκπλήξεις και φαγητό από τις 13:30 έως τις 16:30!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά ενώ θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για πολύτεκνους και ανέργους. Τετραμελής Οικογένεια (γονείς & 2 παιδιά): 35€.

H διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω της Viva και των συνεργατών τους και επί τόπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης