Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε το Survivor, το Power of Love και το MasterChef «σκουπίδια».

«Πρόκειται για αισχρά σκουπίδια, τα οποία σχολιάζουν διάφοροι μοναχικοί τύποι στο facebook και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο με φοβερή δύναμη. Ποια είναι τα πρότυπα που προωθεί η τηλεόραση; Αυτά τα κατώτερης υποστάθμης; Άτομα να εξευτελίζονται μεταξύ τους με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς χωρίς κανένα ίχνος ευγένειας και πολιτισμού; Eχουν βολευτεί πλέον τα κανάλια σε αυτές τις παραγωγές που ικανοποιούν τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Αυτή είναι η τηλεόραση της κατάντιας! Έχετε αναρωτηθεί ποιες χώρες βλέπουν σε κανάλια ελεύθερης λήψης το “Survivor”; Οι τριτοκοσμικές. Η Ρουμανία, η Τουρκία και η Ελλάδα. Λέμε ότι ο Ερντογάν απειλεί τη χώρα μας και έχουμε βάλει τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και τα προγράμματά του στο σπίτι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 68χρονος Έλληνας σκηνοθέτης στην Espresso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την καυστική κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η δημόσια τηλεόραση, η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη του, δεν έχει τον ρόλο που θα έπρεπε: «Ποια είναι η τηλεθέαση σήμερα της ΕΡΤ; 5% ή 1%; Πού είναι τα σίριαλ που έπρεπε να είχε η δημόσια τηλεόραση την οποία πληρώνουμε όλοι οι Ελληνες αδρά; Κάποτε ήταν πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Χατζιδάκις, ο Χορν, ο Βασιλικός; Σήμερα ποιοι είναι;» αναρωτιέται.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης