Ο Παπαμιχαήλ περνάει στην επίθεση: «Ο «Κ.Κ» θα διασυρθεί πολύ άσχημα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015, 16:41
Ο Παπαμιχαήλ περνάει στην επίθεση: «Ο «Κ.Κ» θα διασυρθεί πολύ άσχημα»
Το νέο ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, με τις αγωγές να τρέχουν και επίσημα, δίνοντας τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του ανθρώπου που ευθύνεται για όλα!

Με ένα κείμενο στην σελίδα του στο Facebook πριν από λίγα λεπτά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εξηγεί τα όλα όσα θα συμβούν πλέον μετά και το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας με την οποία ξεκινάει δικαστικό πόλεμο!

«Η εφημερίδα « Εspresso , εξακολουθεί για ακόμα μια μέρα να ασχολείται μαζί μου γράφοντας ένα δισέλιδο άρθρο, σχετικά με την χθεσινή μου εμφάνιση στο Πρωινό του ΑΝΤ1 . Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου και στις αμέσως επόμενες ημέρες θα κατατεθούν αγωγές και στα ποινικά δικαστήρια, αλλά και στα αστικά δικαστήρια. Ότι δήλωσα στην εκπομπή τεκμηριώνεται απόλυτα με τα στοιχεία και τις αποδείξεις που θα παρουσιάσουν οι δικηγόροι μου. Είναι προφανές ότι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, και ειδικά ο ' υπεύθυνος ' με το όνομα Κ.Κ. , και ξέρουν και οι ίδιοι, ότι θα διασυρθούν όταν φτάσει η υπόθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Εγώ προσωπικά, καθώς και όλη η ομάδα των δικηγόρων μου...»


Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015, 16:41