Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA με τίτλο «Γλυκές Αλχημείες», κάθε φορά μάς ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο… ζάχαρη, όμως για τον δικό του κόσμο δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Ο ζαχαροπλάστης του μεγάλου καναλιού είναι ένας ήρεμος γλυκομίλητος άνθρωπος: «Είμαι ήρεμος άνθρωπος και μιλάω γλυκά. Βέβαια δεν είμαι πάντα έτσι, γιατί πάνω από όλα είμαι άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, ανέφερε πως δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Όμως, όπως δηλώνει έχει τα ανίψια του και τη βαφτιστήρα του που τον γεμίζουν και συμπληρώνει ότι, αν είχε οικογένεια, δεν θα μπορούσε να κάνει με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά του.

Άραγε, αυτή η δουλειά, που για χάρη της θυσίασε την προσωπική του ζωή, του έχει χαρίσει χρήματα;

«Χρήματα έχω χάσει πάρα πολλά, από τη φιλοδοξία και το μεράκι μου να κάνω αυτή τη δουλειά με ποιότητα. Με εκμεταλλεύτηκαν διάφοροι γύρω μου. Τότε ήμουν 23χρόνων παιδί, που έκανε τεράστια επιτυχία. Μου ζητούσαν franchise, “έδινα” μαγαζιά, αλλά δεν υπήρχε έλεγχος. Ήταν δραματικά… Θα έμπαινα φυλακή! Αναγκάστηκα λοιπόν και τα πούλησα. Τα τελευταία 6χρόνια όμως, που άλλαξα πορεία, είμαι στην καλύτερη μου φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης: Σ. Παρλιάρος: «Τα realities δεν προσφέρουν τίποτα»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης