Στο Tik Talk ήταν καλεσμένη η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο Survivor. Μάλιστα όταν βγήκε σε σύνδεση ο πατέρας της, Γεώργιος Σαλαγκούδης, η Ανθή δεν μπόρεσε παρά να εκφράσει την ατελείωτη αγάπη που έχει για τον πατέρα της και που είναι στο πλευρό της.

«Όταν πήγε η κόρη μου στο Survivor το παρακολουθούσα. Δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ ψήφισα. To μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 που ήταν η τελευταία  φορά που συμμετείχα σε εκλογές, δεν υπάρχει πια. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Εάν υπήρχε μηχανισμός ψήφων δεν θα έφευγε ποτέ. Κάποια στιγμή αυτός ο μηχανισμός που δεν υπήρχε, κατέρρευσε ουσιαστικά, αφού η Ανθή έφυγε τελικά από το Survivor» είπε αρχικά με χιούμορ ο Γεώργιος Σαλαγκούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα γυναικεία μέλη της οικογένειάς μου θορυβήθηκαν πάρα πολύ από ορισμένα πολύ άσχημα μηνύματα που αφορούσαν τη ζωή της κόρης μου και αυτό ανησύχησε και μένα και για αυτό μίλησα με τη Δίωξη, τι μπορούσαμε να κάνουμε για να κλείσουμε αυτούς τους ασυνείδητους. Για όλα τα μηνύματα, εκτός από τα πολύ απειλητικά, θεώρησα ότι αυτό γίνεται. Υπήρχε αυτή η εμπειρία. Όταν κάνεις πολλούς φίλους, θα κάνεις και πολλούς εχθρούς.

Όχι όμως να απειλούν για εγκληματικές πράξεις. Είναι γεγονός ότι κάποιες στιγμές σκεφτήκαμε να την πάρουμε από το Survivor, αλλά τελικά ζητήσαμε από την παραγωγή να ενημερωθεί απαλά όταν βγει από το παιχνίδι για όλα αυτά που γράφονται, με την πρόθεση να την βάλουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα για να μην τρομάξει.

Ο κόσμος σκέφτεται ότι τα παιδιά των πολιτικών δεν πρέπει να έχουν ζωή, πρέπει να εξαφανιστούν. Τα δικά μου παιδιά δεν επεδίωξαν ποτέ να μπουν στο δημόσιο. Από 18 χρονών τους έχω πει ότι εκείνα αποφασίζουν για το μέλλον τους. Αυτό έκανε η Ανθή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσαμε. Όταν αποφάσισε η Ανθή να εκτεθεί ως δημοτική σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη, εγώ τη συμβούλευσα να πάει στην περιφέρεια, γιατί εκεί είχα επιρροή. Η Ανθή επέμενε και επέλεξε αυτό που ήθελε. Και εκλέχτηκε. Οι επιλογές είναι δικές της» είπε ο Γεώργιος Σαλαγκούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης