Χορεύει εξαιρετικά, τραγουδάει, σκορπάει γέλιο, «σαρώνει» το σανίδι, με τη φόρα και το ταλέντο ενός αυθεντικού θεατρίνου. Ναι, είναι τόσο εκνευριστικά τέλειος, που καμιά φορά δείχνει σχεδόν αφύσικο. Αλλά δεν είναι έτσι, απλά ο Αργύρης είναι ένας άνθρωπος με πολλές πλευρές: χαλαρός και αστείος μέσα σε αυστηρό, πειθαρχημένο πλαίσιο, ώριμος πίσω από το γέλιο του αιώνιου παιδιού. Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ένα πολυεργαλείο και το ξέρει.

Είσαι ανοιχτός σε νέες φιλίες;
«Περιέργως, όσο μεγαλώνω γίνομαι και πιο κοινωνικός. Ναι, μιλάω με ανθρώπους, δεν έχω πρόβλημα. Το αν θα γίνουν και φίλοι μου, θα φανεί στην πορεία των χρόνων. Μπορεί απλώς να μείνουν «καλοί γνωστοί» και οπότε βρισκόμαστε να συζητάμε, να γελάμε. Μέχρι εκεί».

Ποιος είναι ο τελευταίος φίλος που έκανες και πότε;
«Πριν από εννέα χρόνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, το στήριγμά μου. Αν πάθω κάτι, ο Γιώργος μαζί με δύο ανθρώπους ακόμη, είναι αυτοί που θα πάρω πρώτα τηλέφωνο. Και ξέρω πως θα τρέξουν, οτιδήποτε και αν κάνουν, όπου και αν είναι».

Στον έρωτα πως είσαι; Ψάχνεις μια αγκαλιά για να ηρεμήσεις μετά από μια κουραστική ημέρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι. Κι εκεί δεν ηρεμώ. Θέλω συνεχώς να κάνω καινούργια πράγματα».

Έχεις απιστήσει; «Όχι! Ποτέ μέχρι τώρα… Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ από την άλλη πλευρά – αλλά δεν θα ήθελα, κιόλας, να το μάθω».

Ένας άλλος «αστικός μύθος» της πόλης, είναι τα όσα θρυλούνται για τον «τσακωμό» σου με τον Γιώργο Καπουτζίδη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα τι πράγματα είναι αυτά; Με τον Γιώργο είμαστε τόσα χρόνια φίλοι, έχουμε κάνει τόσες δουλειές μαζί. Ήταν αυτός που διασκεύασε το Rent, που ήταν και η πρώτη του θεατρική συγγραφική απόπειρα. Και φέτος θα γράψει κείμενα για την παράσταση που θα κάνουμε με την Ηρώ. Πώς δηλαδή γίνεται αυτό ενώ έχουμε μαλώσει; Ξέρω ότι πουλάει να γράφουν τέτοια θέματα αλλά μέχρις ενός σημείου».

Πηγή: Down Town

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης