Ξέρουμε και έχουμε καταλάβει πώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα ζευγάρι που τραβάει συνεχώς τα βλέμματα. Οι παπαράτσι τους καραδοκούν σε κάθε τους εμφάνιση και αυτό φαίνεται να εξόργισε τον πρίγκιπα Harry που έλαβε δραστικά μέτρα. 

O Harry φαίνεται να θύμωσε αρκετά όταν αντιλήφθηκε πως τα πρακτορεία Splash News και Picture Agency είχαν στην κατοχή τους φωτογραφίες από την εξοχική κατοικία του ζευγαριού στο Oxfordshire, όπου ήταν διαθέσιμες προς πώληση. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από ελικόπτερο και έδειχναν το σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού. Για λόγους ασφαλείας το ζευγάρι αναγκάστηκε να μετακινηθεί από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι δικηγόροι του Harry ανέλαβαν δράση κάνοντας αγωγή προς τα πρακτορεία δηλώνοντας πως έχουν παραβεί την ιδιωτικότητα του ζευγαριού. 

Το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται η εξοχική τους κατοικία, γύρω γύρω έχει μόνο φάρμες και προσφέρει ησυχία και γαλήνη που χρειάζεται το ζευγάρι. Τουλάχιστον αυτό πίστευαν πώς θα είχαν. Το πρακτορείο φωτογραφιών Splash απολογήθηκε δημοσίως ανακοινώνοντας πώς θα σταματήσει την πώληση των συγκεκριμένων φωτογραφιών και δεν θα προβεί ξανά σε μια τέτοια κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης