Είναι νέος, ωραίος, έχει τίτλο (τώρα αν αυτό ισχύει ή όχι είναι άλλο θέμα) και είναι από μικρό παιδί λάτρης της ΑΕΚ.

Παρ’ όλο που ο Νικόλαος δεν το έχει ομολογήσει ποτέ δημόσια (άλλωστε δε θα ήταν και πρέπον να κάνει κάτι τέτοιο), είναι γεγονός ότι από μικρό παιδί έχει αυτήν την «κιτρινόμαυρη» αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι άραγε σύμπτωση που ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, είναι από τους καλύτερους και παιδικούς του φίλους;

Ο Νίκος Νοτιάς είναι ο άνθρωπος του οποίου οι αποφάσεις, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, παίζουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της ομάδας.

Ακόμα και ο νέος πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Θανόπουλος, δε θα έπαιρνε ποτέ αυτό το αξίωμα, αν δεν τύγχανε της διαρκούς στήριξης του Νίκου Νοτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα μάλιστα, ο Νίκος Νοτιάς αναλαμβάνει και επίσημα το κύριο βάρος της χρηματοδότησης του συλλόγου, ενώ ο νέος πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος θα είναι υπεύθυνος για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ένωση.

Ο νέος χρηματοδότης της ΑΕΚ έχει μεγαλώσει μαζί με τον «πρίγκιπα» Νικόλαο και έχουν πάει στο ίδιο σχολείο, στο ελληνικό κολλέγιο του Λονδίνου. Και οι δύο, από το σχολείο ακόμα, έκαναν μαζί όνειρα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Νικόλαος όμως, λόγω της θέσης του, δε θα μπορούσε ποτέ να «φανεί» μπροστά στο τιμόνι της ομάδας του, γιατί αυτό θα προκαλούσε σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις.

Όμως, Νίκος Νοτιάς και Νικόλαος είναι ένα και το αυτό. Το θέμα ΑΕΚ ήταν πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεών τους από τότε που πήγαιναν στο δημοτικό. Τώρα, ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους και να προσπαθήσουν να κάνουν  το καλύτερο για την ομάδα τους.

Έστω και αν ο Νικόλαος πρέπει να είναι πάντα πάρα πολύ προσεκτικός και διακριτικός με αυτό το θέμα… 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης