Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 16:39
Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει
Ο πρίγκιπας William μίλησε για τη στιγμή της εξόδου από το μαιευτήριο αποκαλύπτοντας ότι είχε πολύ άγχος και ήθελε όλα να πάνε καλά. Ο ίδιος, είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς ενώ ο ερχομός του πρώτου παιδιού στο παλάτι έχει προκαλέσει ενθουσιασμό σε όλους.

«Όπως και όλοι οι γονείς του κόσμου θέλαμε να δείξουμε τον George από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να οδηγήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Kate  και ο George καθώς το θεώρησε ιδιαίτερα σημαντικό για την οικογένεια του να έχει τον έλεγχο του οχήματος σε μία τέτοια περίσταση.


«Μου θυμίζει τον εαυτό μου ή τον αδελφό μου όταν ήμασταν μικροί, δεν είμαι απολύτως σίγουρος ποιον από τους δύο. Όμως τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής», είπε στο CNN, παραδεχόμενος ότι ο γιος του αρνείται πεισματικά να πάει για ύπνο, «κάτι που είναι ένα μικρό πρόβλημα».

Ο 31χρονος πρίγκιπας αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που άλλαξε την πρώτη πάνα του μωρού. «Άλλαξα την πρώτη πάνα, αυτό είναι ένα είδος παράσημου. Όλες οι μαίες ήταν από πάνω μου και έλεγαν: καν' το, καν' το».

Ο Ουίλιαμ μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε η γέννηση του Τζορτζ αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς, ιδίως την έλλειψη ύπνου. «Όπως και άλλοι πατεράδες, ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά για να κοιμηθώ. Ελπίζω μόνο οι πρώτες βάρδιες που θα κάνω να μην είναι νυχτερινές», αστειεύτηκε. Ο πρίγκιπας εργάζεται ως κυβερνήτης ελικοπτέρου στη μοίρα έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο του γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα και παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της πανίδας της Αφρικής. Ο πρίγκιπας είπε ότι το παιδικό δωμάτιο του Τζορτζ έχει «αφρικανικό θέμα» και είναι γεμάτο με ελεφαντάκια και ρινόκερους ώστε ο μικρός να αισθάνεται σαν να είναι στη ζούγκλα. Δεν θέλησε όμως να σχολιάσει αν θα εμφυσήσει στο γιο του το πάθος του για την Αφρική.

«Προς το παρόν, το μόνο που θέλω να του κληροδοτήσω είναι να κοιμάται περισσότερο», είπε, ευχόμενος να μην χρειάζεται να του αλλάζει την πάνα τόσο συχνά.

Επιμέλεια: Ρία Μάνου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 18:48