Το ArGOODaki, η μεγαλύτερη εκστρατεία αγάπης και προσφοράς, στηρίζει για όγδοη χρονιά έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki 2009 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στο κέντρο σύγχρονης τέχνης ΙΛΕΑΝΑ ΤΟΥΝΤΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα καμπάνια του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki της Goody’s, με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά, βγήκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στον αέρα.

Σε επιμέλεια της διαφημιστικής εταιρίας Fortune και σε παραγωγή της Τοp Cut, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος σκηνοθέτησε ένα επιβλητικό τηλεοπτικό spot γυρισμένο με κινηματογραφικά πρότυπα, όπου Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται πρωταγωνιστής μιας συγκινητικής ιστορίας για τα παιδιά σε ανάγκη.

Το σενάριο ήθελε τον Σάκη να επισκέπτεται τα σπίτια παιδιών που επειδή είναι άρρωστα είναι άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάκης αφήνει ένα ArGOODaki στους χώρους που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν γεμάτοι από παιδικές φωνές και γέλια, για να τα βρουν όταν επιτέλους καταφέρουν να γυρίσουν σπίτι τους, μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι με τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά μια καλύτερη ζωή.

Το γύρισμα της ταινίας διήρκησε μια ολόκληρη μέρα και πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, αποτελώντας μια απαιτητική κινηματογραφική παραγωγή όπως φαίνεται και από το making of video, με το Σάκη να μεταδίδει τη μοναδική του ενέργεια σε όλους τους συντελεστές, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα παρά τον συγκινητικό τόνο της ταινίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης