«Στενός κορσές» έγινε μια 35χρονη γυναίκα στο Γιούρκα Σεϊταρίδη. Τόσο… στενός μάλιστα, που ο «άσος» της Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 300.000 ευρώ! Ο λόγος; Η 35χρονη θαυμάστρια του ποδοσφαιριστή, δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία, εδώ και τέσσερα χρόνια. Σε καθημερινή βάση, του στέλνει ερωτικά μηνύματα και του τηλεφωνεί. Βρήκε μάλιστα και το τηλέφωνο του πατρικού του και ενοχλεί την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Τόσο τα sms, όσο και τα τηλεφωνήματα γίνονται από την 35χρονη, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, αλλά και ξημερώματα, αναστατώνοντας την οικογένεια Σεϊταρίδη. Το περίεργο είναι πως κάθε φορά που ο ποδοσφαιριστής άλλαζε αριθμό τηλεφώνου, η 35χρονη το έβρισκε και συνέχιζε τη… δουλειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θαυμάστρια έχει επισκεφθεί και την αδερφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη, Βικτώρια, στο μαγαζί όπου εργάζεται και την απειλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς πιστεύει πως εκείνη στέκεται εμπόδιο ανάμεσά τους! Ο ποδοσφαιριστής ζει εφιαλτικές στιγμές με την επίμονη θαυμάστρια και στεναχωριέται που η 35χρονη έχει κάνει δύσκολη τη ζωή και των δικών του ανθρώπων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης