To μοντέλο και παρουσιαστής Δημήτρης Λαγιόπουλος του «Μες την καλή χαρά»  έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να παρουσιάσει στο κοινό, πέρα από την αυταπόδεικτη πολύ σέξυ εξωτερική του εμφάνιση.

 Η βροχή τού αρέσει πολύ! Τον κάνει να ονειρεύεται, να σκέφτεται πιο καθαρά, να απομονώνεται από τον πολύ θόρυβο της καθημερινότητας, να βάζει όλα όσα τον απασχολούν στη διάρκεια της μέρας στη σωστή τους θέση, να παίρνουν τη διάσταση που πραγματικά έχουν. «Η βροχή είναι η έμπνευσή μου» λέει στο PEOPLE στη διάρκεια της πρώτης φθινοπωρινής μπόρας της Αθήνας και χαμογελάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Φοβήθηκες μήπως μείνεις φέτος χωρίς δουλειά στην τηλεόραση;
Εννοείται ότι φοβήθηκα. Άλλωστε, αυτό είναι το μόνιμο πλέον άγχος όλων των εργαζομένων σε όλους τους τομείς. Πόσο μάλλον στην τηλεόραση, που ούτως ή αλλιώς κάθε χρόνο το μέλλον σου εκεί είναι αβέβαιο.

 Σε περίπτωση που δεν συνεχιζόταν η συνεργασία σου στο Μες στην Καλή Χαρά ή και γενικότερα στην τηλεόραση, πώς θα τα έβγαζες πέρα οικονομικά;
Ακόμη, ευτυχώς, έχω κάποιες επιλογές στη ζωή μου για να τα βγάζω πέρα οικονομικά. Ίσως να έδινα λίγο περισσότερο βάση στο modeling για αρχή. Αυτό, όμως, που πέρασε πολύ σοβαρά από το μυαλό μου ήταν να στείλω το βιογραφικό μου και να κυνηγήσω την τύχη μου σε αυτό που έχω ήδη σπουδάσει, δηλαδή στα οικονομικά – έχω τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχω και ένα μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος πώς είναι η εκπομπή χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου; Σου έλειψε καθόλου;
Εννοείται ότι η απουσία της Σίσσυς είναι σημαντικότατη, καθώς ήταν ένα άτομο αγαπητό από τον κόσμο, αλλά και ένα πρόσωπο που έφερνε τη θετική της ενέργεια αλλά και την εμπειρία της στον καναπέ. Ωστόσο, μιλάμε στο τηλέφωνο με τη Σίσσυ. Μάλιστα, τόσο η ίδια όσο και ο Παύλος στην πρεμιέρα της εκπομπής μας ευχήθηκαν «καλήεπιτυχία». Το ίδιο θα κάνω κι εγώ σε λίγες μέρες, που ξεκινάει και η δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1.

 

Σε έφερε ποτέ κάποια γυναίκα σε αμηχανία ή σε πολύ δύσκολη θέση;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι άνθρωπος που σοκάρεται εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, μου έχει τύχει να έρθω σε αμηχανία –και μάλιστα πρόσφατα–, όταν δύο κοριτσάκια που συνάντησα στο γυμναστήριο άρχισαν να μου φωνάζουν και να μου ζητάνε αυτόγραφο. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. (γελάει)

 

Αισθάνθηκες ποτέ εγκλωβισμένος στην εικόνα του «ωραίου» και «σέξι»;
Πιστεύω ότι η ωραία εμφάνιση είναι ευλογία και όχι κατάρα. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να εγκλωβιστεί σε αυτό. Είναι στο χέρι του κάθε ανθρώπου να χειρίζεται τη ζωή του, όπως ο ίδιος θέλει. Εγώ προτιμώ το προφίλ ενός ενδιαφέροντα ανθρώπου παρά ενός «ωραίου». Όταν βέβαια αυτά καταφέρεις και τα συνδυάσεις, τότε πιστεύω ότι παίρνει πραγματική αξία η εξωτερική εμφάνιση.

 Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης