Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Στάθης Ψάλτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, o Στάθης Ψάλτης δεν είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής του. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του ο ίδιος ενημερώθηκε από τι ακριβώς πάσχει από τα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα από την τηλεόραση κι όχι από την οικογένειά του, η οποία προφανώς δεν είχε το κουράγιο να του πει την αλήθεια ή δεν ήθελε να του αποκαλύψει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, για να μην καταρρακωθεί. Κι όμως ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε το σθένος να δεχτεί το πρόβλημά του και να το περνά με ένα μεγάλο όπλο που τον χαρακτήριζε πάντα: το χιούμορ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια ήταν όμως η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού;

Εργαζόμενοι στον Άγιο Σάββα μεταφέρουν στην εφημερίδα Spirto το εξής συγκλονιστικό περιστατικό. Λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός. ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή πέρασε κι από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης.

«Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω», είπε ο ηθοποιός. Ο ιερέας κατέβηκε στο ναό, έφτιαξε Θεία Λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία. Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου», του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ιερέας σύμφωνα πάντα με την εφημερία, κάθισε δίπλα του για δυο ώρες και λίγο αργότερα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης