Ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στην κάμερα του STAR εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το σχήμα όπου εμφανιζόταν με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλή «έκλεισε» μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με την εφορία και στα «μέτωπα» που άνοιξε με συναδέλφους τους λόγω των δηλώσεών του.

«Ήταν δική μου απόφαση να μη συνεχίσω, γιατί ο επιχειρηματίας μού έκανε πρόταση να δουλεύουμε κάθε Σάββατο. Και επειδή δεν είμαι καραγκιόζης, έτσι ώστε όταν δεν έχει ρεζερβέ να προφασίζομαι ασθένεια, έχω μάθει στη ζωή μου πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Δεν έχω μάθει να λέω φανφάρες. Η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα μαγαζιά. Μόνο που εμείς δεν μπορέσαμε να οργανωθούμε με μειωμένα εισιτήρια, όπως έκαναν άλλα μαγαζιά, γιατί ξεκινήσαμε αργά» είπε ο τραγουδιστής για το σχήμα που «έκλεισε» πριν προλάβει καλά καλά να ξεκινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λουκέτο άφησε πίσω ανθρώπους που έμειναν ξαφνικά χωρίς δουλειά μέσα στις γιορτές. Ο Σταμάτης Γονίδης αφήνει να εννοηθεί ότι είναι καλύτερα άνεργοι παρά απλήρωτοι από ένα σχήμα που δεν είχε κρατήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης