Εδώ και εννέα χρόνια ο Στράτος Τζώρτζογλου απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση και πλέον αποφάσισε να επιστρέψει με έναν ανατρεπτικό ρόλο σε καθημερινή σειρά. Ο Στράτος υποδύεται τον «Αντώνη» στην σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης». Μιλώντας στο yupi.gr αναφέρθηκε στην επιστροφή του αλλά και στην επιλογή του να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα σχεδόν μια δεκαετία.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον «Αντώνη» που υποδύεστε στη «Ζωή της Άλλης»;

«Ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που όλοι απευχόμαστε να συναντήσουμε και κυρίως να μην κάνουμε οικογένεια μαζί του. Είναι φοβερά επιπόλαιος. Ζει επιφανειακά. Η ζωή που έχει χτίσει είναι φτιαγμένη στην άμμο. Δεν έχει δουλειά και γι’ αυτό επιστρέφει στη ζωή της Μαίρης (Δώρα Χρυσικού) και την εκβιάζει ζητώντας της χρήματα για να της δώσει το διαζύγιο. Δεν είναι ο ιδιοφυής κακός, είναι όμως επικίνδυνος λόγω επιπολαιότητας. Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος».

Και εντελώς καινούριος με όσους έχετε παίξει στο παρελθόν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τελείως καινούριος. Είχα κάνει μια σειρά στην Κύπρο, όπου εκεί υποδύθηκα έναν ψυχοπαθή ο οποίος ήταν πραγματικά επικίνδυνος. Ο Αντώνης είναι τελείως διαφορετικός και από τους ανθρώπους που μπορείς να συναντήσεις πολύ συχνά στη ζωή σου».

Εσείς έχετε συναντήσει τέτοιους ανθρώπους;

«Πιστεύω ότι όλοι έχουμε συναντήσει. Είναι οι άνθρωποι που τους βλέπουμε να κάθονται όλη μέρα σε μια καφετέρια και να μην κάνουν τίποτα, που έχουν γνώμη για όλα και στην ουσία δεν είναι υπεύθυνοι για τη ζωή τους, αλλά έχουν έτοιμη τη δικαιολογία ότι η κοινωνία φταίει για όλα και ποτέ οι ίδιοι».

Τον Αντώνη τον συμπαθείτε ή τον αντιπαθείτε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σιχαίνομαι μόνο ένα στοιχείο του: το ότι δεν είναι καλός πατέρας, έχω ευαισθησία σ’ αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τον συμπονώ και τον κατανοώ».

Και είναι η πρώτη φορά που είπατε το «ναι» σε καθημερινό σίριαλ!

«Απείχα από την ελληνική τηλεόραση εννέα χρόνια. Στη “Ζωή της Άλλης” όλοι είναι εξαιρετικοί, οι σκηνοθέτες, οι ηθοποιοί, τα πάντα. Δεν το αντιμετώπισα στιγμή ως καθημερινό και γι’ αυτό θεωρώ ότι έχει επιτυχία δυο χρόνια και θα πάει και την επόμενη σεζόν. Όταν απάντησα θετικά στο να παίξω στη σειρά, ακολούθησα το ένστικτό μου και η δουλειά τελικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου».

Αλήθεια ήταν συνειδητή η αποχή σας;

«Έλειψα από την ελληνική τηλεόραση επειδή οι δουλειές που έκανα με πήγαιναν αλλού, δεν μπορούσα να τα συνδυάσω. Έκανα δυο χρόνια θέατρο στη Θεσσαλονίκη, δυο χρόνια ήμουν στην Κύπρο για σίριαλ, έμεινα ένα χρόνο στο Λονδίνο, μετά έκανα μια γαλλική ταινία, επομένως έφυγαν τα χρόνια έτσι. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε κιόλας».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συμμετέχει στη θεατρική παράσταση της Αθηνάς Παππά «Πεινάει Κανείς;» (από 13 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα «Κακογιάννης») ενώ τον επόμενο μήνα θα πρωταγωνιστεί στη θεατρική εκδοχή του «Trainspotting».

Διαβάστε επίσης: Ο Στράτος Τζώρτζογλου στη «Ζωή της άλλης»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης