Η κριτική πάει σύννεφο στην ελληνική showbiz, ο ένας λέει την άποψή του για τον άλλο και πάει λέγοντας… Διαβάστε, λοιπόν, τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στο πρωινάδικο του MEGA.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κυρία, γιατί μου έχει κάνει κακό. Έχει κάνει κακό και σε πολύ κόσμο του καλλιτεχνικού χώρου. Μπορεί να άλλαξε προφίλ σήμερα, αλλά στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ένα θέμα που ενόχλησε και δημιούργησε πρόβλημα και στην οικογένειά μου. Όταν κάνεις σάτιρα, πρέπει να σκέφτεσαι πως από πίσω από αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει μία οικογένεια. Πρέπει να ξέρεις πού να σταματάς».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο:

«Για τον Λάκη τι να πω; Αγαπάω τις σατιρικές εκπομπές, είναι εκπομπές που τις βλέπεις ευχάριστα και σε κάνουν να γελάς. Ο Λάκης είναι ο άνθρωπος ορχήστρα, είναι φαινόμενο. Γράφει μόνος του τα κείμενά του, γράφει μουσική, κάνει τα πάντα. Τον κατηγορούν ότι έχει εμμονές, εγώ πιστεύω στη δράση και την αντίδραση, για να ασχολείται τόσο με κάποιο πρόσωπο σίγουρα έχει λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κριτική επιτροπή του «X-Factor»:

«Η κριτική επιτροπή του “Χ-Factor” είναι η πιο έξυπνη κριτική επιτροπή στην ελληνική τηλεόραση. Μ’ αρέσει η γενική εικόνα τους, τα λογοπαίγνια, και ο τρόπος που κριτικάρουν τα παιδιά. Δεν με ενοχλεί που μπορεί να είναι στημένο όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι με τις κόντρες, και τι δεν είναι στημένο άλλωστε;».

Για τη Ρούλα Κορομηλά:

«Αυτή η γυναίκα, όταν μπήκε με σπασμένο πόδι στο κομμωτήριό μου στην Πάτρα και με ρώτησε αν εγώ είμαι αυτός που κάνει μιμήσεις, έπαθα σοκ! Προσπαθούσα να της πω ότι δεν το έκανα επαγγελματικά, αλλά εκείνη επέμενε. Έτσι μπήκα στην τηλεόραση και έγινα αυτό που είμαι σήμερα. Πιστεύω πως άνθρωποι σαν τη Ρούλα, με τέτοια εμπειρία, μπορούν να έχουν θέση παντού στην τηλεόραση. Κανένας δεν ξέρει τις οικονομικές ανάγκες του άλλου και γιατί έχει κάνει κάποιες επιλογές, κανείς δεν ξέρει πόσα έδωσε η Ρούλα στο νοσοκομείο, πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση μπορεί τη μία να βγάζoυν τρελά λεφτά και την άλλη να μην έχουν δουλειά. Αυτό που κάνει τώρα η Ρούλα το κάνει με αξιοπρέπεια και καλά κάνει που κρατάει τις αποστάσεις της».

Για τον Καπουτζίδη:

«Είναι εξαιρετικό παιδί και ταλαντούχο πλάσμα. Πάντα σε δουλειές μου έχω δίπλα μου ανθρώπους που έχουν ταλέντο. Στη συνέντευξη που έδωσα και δημιουργήθηκε ντόρος είπα πως δεν έχω δει το show, για να τον κρίνω σαν παρουσιαστή. Εγώ αυτό που μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο ταλέντο ως συγγραφέας. Ως παρουσιαστή δεν μπορώ να τον κρίνω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης