Ο τραγουδιστής από τις «48 ώρες» μιλάει για το πρόβλημα υγείας του και συγκινεί!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 05:00
Ο τραγουδιστής από τις «48 ώρες» μιλάει για το πρόβλημα υγείας του και συγκινεί!
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 ώρες» Βαγγέλης Παναγόπουλος μίλησε πρόσφατα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 6 ετών.

«Ο λόγος που μιλάω για αυτό είναι επειδή γνωρίζω ότι πολλά παιδιά το αντιμετωπίζουν. Αν μπορώ να γίνω παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν τη δική μου ιστορία για να καταλάβουν ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Και τη διαφορετικότητά μας είναι στο χέρι μας και στον χαρακτήρα μας να την κάνουμε προσόν και όχι μειονέκτημα. Έχω αλωπεκία. Ο οργανισμός μου να αναγνωρίζει τους τριχοθύλακες ως ξένα σώματα και το ίδιο μου το ανοσοποιητικό σύστημα να τους χτυπάει» εξομολογήθηκε στο «Tv Έθνος» και συνέχισε: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 χρόνων και τα μαλλιά μου έπεσαν όταν ήμουν 11. Ήταν σκληρό για έναν έφηβο. Όποιος ξεχωρίζει από το κοπάδι κάθεται στην άκρη. Τελικά, μου έκανε καλό γιατί δυνάμωσε ο χαρακτήρας μου».

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ακόμη και σήμερα η τηλεόραση του δημιουργεί αμηχανία. «Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι απροσέγγιστος, σνομπ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι. Μου χρειάστηκε αρκετός καιρός για να αισθανθώ καλά και φαινόταν. Μου το έλεγε και ο Πέτρος. Με άγχωναν οι κάμερες και ίσως η πληθωρικότητα του Πέτρου. Τώρα συνήθισα. Είμαι μια χαρά».

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 05:01