Ο τραυματισμός που έφερε την κατάθλιψη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 07:00
Ο τραυματισμός που έφερε την κατάθλιψη
Η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου για τη κατάθλιψη που πέρασε μετά τον τραυματισμό που της στοίχισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας του 2004, αλλά και για τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars».

«Το σώμα δεν άντεξε, μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Χρειαζόμουν χειρουργείο, αλλά όλη η αποκατάσταση ήθελε περίπου έξι μήνες κι έτσι δεν προλάβαινα να επανενταχθώ στην ομάδα για να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς. Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό», αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ψυχολογικά με βοήθησε η οικογένειά μου.

Είδαν ότι είχα πέσει σε έναν λήθαργο, είχα συμπτώματα κατάθλιψης -που δεν το καταλάβαινα τότε- και για να με βοηθήσουν με πήγαν σε έναν ψυχολόγο. [...] Έτσι ξεκίνησα στο πανεπιστήμιο, τελείωσα, συνέχισα τις ξένες γλώσσες, πήρα δίπλωμα αυτοκινήτου, άρχισα να βγαίνω και να αποκτώ φίλους... Ευτυχώς ήμουν 19 ετών όταν έγινε αυτό κι έτσι δεν "έχασα" πολλά χρόνια. Αυτό είναι το καλό με τη Ρυθμική, ότι αρχίζει νωρίς και τελειώνει νωρίς», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 07:12