Ο Πέτρος Κωστόπουλος, στο «Βράδυ» της Πέμπτης, υποδέχθηκε έναν άνθρωπο, τον οποίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, γνωρίζει 20 χρόνια, ενώ το ευρύ κοινό τον γνώρισε μόλις πριν από δύο χρόνια, τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Για τη συμμετοχή του στο «Blackout», που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ, ο διάσημος hair stylist είπε: «Πολύ νύχτα, πολύ σκοτάδι. 40 λεπτά ήμουν μέσα εκεί για να πιάσω την κότα», ενώ τόνισε πως «δεν φοβάται καθόλου», μέχρι που ένας «εξωγήινος» εισέβαλε στο στούντιο και τον έκανε να ουρλιάξει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, αφού εξομολογήθηκε στον γνωστό εκδότη: «Είσαι από τους πιο ωραίους άνδρες της Ελλάδας», ανέφερε: «Μου αρέσει και ο Λιάγκας. Μου αρέσετε και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Έχει ένα sex appeal λίγο διαφορετικό από σένα. Η αδυναμία μου από μικρός ήσουν εσύ, αυτό το ξέρεις».

Αν και δεν θέλησε να μιλήσει για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Ηλία Ψινάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής τον χαρακτήρισε «ακατανόμαστο», ενώ για το Fab5 είπε πως του αρέσει πολύ ο Γιώργος Μέρλος, πρόσθεσε: « Ο μάγειρας είναι αντρουά. Είναι φιλαράκι μου».

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση, λέγοντας: «Βλέπω την πτώση, ο κόσμος δεν έρχεται όσο ερχόταν, γι’ αυτό έχω ρίξει και τις τιμές μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δες ακόμη τον Τρύφωνα Σαμαρά να τραγουδάει «Είμαι γυναίκα του κεφιού», να λέει τις προτιμήσεις του για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και να «αποκαλύπτει» την… ηλικία του στο video που ακολουθεί.

Πηγή: Yupi

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης