Πιο ώριμος, γοητευτικός και απόμακρος από ποτέ ο George Clooney φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού «W», το οποίο είναι καλλιτεχνικό και πολύ πουά. Ο George κοιτά τον φακό με αυτό το βαθύ βλέμμα που τον χαρακτηρίζει και ποζάρει σαν έργο.

 ηθοποιός φόρεσε ένα Armani κουστούμι και παπούτσια που η Yayoi Kusama, ανατρεπτική Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα, τους πρόσθεσε τις αγαπημένες της σε σημείο εμμονής πουά βούλες και πόζαρε στο φακό της Emma Summerton για αυτό το τεύχος με τίτλο «The Art Issue».
Ο
 διάσημος ηθοποιός ποζάρει σε πουά φόντο και μάλλον με πολύ καλή διάθεση καθώς αποφασίζει να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να κάνει κάτι διαφορετικό και αρκετά εξτρίμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με κάλυψε στο πουά. Με έκανε Snoopy! Αλλά πρέπει να το πω: «μ” αρέσει να είμαι ο Snoopy!»γελά δυνατά ο Clooney δείχνοντας την παιδική πλευρά του χαρακτήρα του.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο του περιοδικού, ο σταρ εξομολογείται τι είναι πιο σημαντικό γι” αυτόν; Το πάθος, το ρομάντσο ή το ωμό σεξ; «Το πάθος… αυτό εμπεριέχει και τα άλλα δύο!» τονίζει. Όσο για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του; «Δεν την έχω γνωρίσει ακόμη!»…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης