Ένας πραγματικός χείμαρρος ήταν ο Βασίλης Καρράς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ. Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική ενώ δε δίστασε να επιτεθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

-Σκεφτήκατε κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με την πολιτική, έστω και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου έχουν κάνει προτάσεις αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ίσως και γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Ο στόχος είναι όταν αναλαμβάνεις μια θέση στην πολιτική να παράγεις έργο. Ο καλλίτεχνης ανήκει στον λαό, δεν ανήκει σε κόμματα. Αλλά αν κάποιος έχει το μικρόβιο, δεν πρέπει να του το στερήσεις.

– Εσείς όμως στη Θεσσαλονίκη έχετε δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ήταν εκτός συστήματος και δείχνει πως παράγει έργο…

«Μα τι έχει κάνει ο Μπουτάρης για τη Θεσσαλονίκη; Επειδή ξήλωσε την παραλία και την έφτιαξε από την αρχή; Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε. Έχει μόνο ωραίες θεωρίες, όνειρα. Είδαμε τίποτα να υλοποιείται; Ο μπαρμπα-Γιάννης Μπουτάρης είναι καλός μόνο για φωτογράφιση στα περιοδικά και για να δίνει συνεντεύξεις. Όταν κάνει το Μετρό, θα τον στηρίξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Δεν έφερε όμως και τουρισμό στην πόλη, όπως δήλωσε πριν από λίγο καιρό;

«Μα, από την ημέρα που εκλέχθηκε έρχονται οι τουρίστες και τον βλέπουν. Είναι σαν άγαλμα πια, ιστορικός άνθρωπος.»

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης