Ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως έκλαψε σε ένα από τα επεισόδια του «Master Che», αποδεικνύοντας πόσο ευαίσθητος είναι, τώρα με συνέντευξη του στο περιοδικό «InStyle» μας απέδειξε και πόσο ρομαντικός είναι!

Όταν θέλεις να κάνεις μία ρομαντική κίνηση στη γυναίκα σου, ποια συνήθως είναι αυτή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνω πολλά και καθημερινά. Σήμερα, για παράδειγμα, επειδή ξέρω ότι η γυναίκα μου λατρεύει τους Bon Jovi, πήγα και έκλεισα τα καλύτερα εισιτήρια, για να πάμε να τους δούμε από κοντά».

Πέρα από αυτά, ο διάσημος πολίστας με τα πρωταθλήματα και τις διακρίσεις με την εθνική μας ομάδα, μίλησε και για τη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us», η οποία, όπως είπε, προέκυψε τυχαία.

«Εντελώς τυχαία. Κάποια στιγμή, επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή και μου πρότειναν να λάβω μέρος. Κάθισα, το σκέφτηκα, το συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα τελικά ότι θα το κάνω και αυτό στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μετάνιωσες;

«Καθόλου! Το αντίθετο. Μπήκα στον χορό και θα χορέψω. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, είναι κάτι εντελώς έξω από τα δικά μου στάνταρ και δεδομένα. Οτιδήποτε όμως άγνωστο, όπως και να το κάνεις, σε γοητεύει. Προσπαθώ πάρα πολύ, μου καταναλώνει αρκετό χρόνο όλο αυτό, γιατί δεν έχω σχέση με το τραγούδι και με ό,τι συνεπάγεται ένα τηλεοπτικό show. Κι έτσι, για να βγω εγώ και να πω ένα τραγούδι μπροστά σε τόσο κόσμο και να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό, το δουλεύω πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστής στην TV ο Αντώνης Βλοντάκης;
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης