Με κομμένη την ανάσα τα ελεύθερα κορίτσια της χώρας παρακολουθούν το θρίλερ που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και που αφορά στον χαμένο θησαυρό του γνωστού παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη.

Υπάρχει ή όχι στη ζωή του η ξανθιά μπαργούμαν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο παρουσιαστής διαψεύδει μετά βδελυγμίας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνει στην Αράχωβα για…. σκι και να βρίσκει θαλπωρή στη ζεστή αγκαλιά της Άννας.

«Δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου στη… “Μύκονο του χειμώνα”» απαντά ξερά ο Αντώνης Κανάκης.

Ωστόσο, το σαιξπηρικό ερώτημα που βασανίζει και κατατρώει τα σωθικά των γυναικών δεν είναι αν ο σόουμαν έχει πάει ή όχι στην Αράχωβα, αλλά αν είναι ή όχι μαζί με το όμορφο κορίτσι του… καλοκαιριού. Ναι, στην Άννα της Αράχωβας αναφερόμαστε, τον ξανθό άγγελο που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, με τους ωραίους γλουτούς της, μια ολόκληρη Σκιάθο να παραμιλάει! Εκτός κι αν ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέρει καν που πέφτουν οι Σποράδες! Προφανώς, όμως πέρυσι το καλοκαίρι στις παραλίες του νησιού δεν ήταν εκείνος αλλά η… σκιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και θα είναι αντιεπαγγελματικό να επικαλεσθεί τα προσωπικά του δεδομένα. Γιατί αν και ο ίδιος δεν είχε ασχοληθεί μέχρι και με το βρακί του Πάγκαλου, έτσι δεν θα ασχολούμασταν ούτε εμείς με τους γλουτούς της… Αννούλας!

Για τις γυναίκες της χώρας, ρε γαμώτο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης