Ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) θα αναλάβει τον πρώτο του ρόλο σε κωμική τηλεοπτική σειρά του Apple TV+. Ο Φορντ θα πρωταγωνιστήσει με τον Τζέισον Σίγκελ (Jason Segel) στο «Shrinking».

Η σειρά επικεντρώνεται σε έναν θεραπευτή (που υποδύεται ο Σίγκελ), ο οποίος παραβαίνει τους κανόνες και λέει στους πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φορντ θα υποδυθεί τον δρ Φιλ Ρόουντς, έναν πρωτοπόρο στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, ο οποίος μοιράζεται μια πρακτική που ανέπτυξε με δύο από τους προστατευόμενους του, τον Τζίμι (Σίγκελ) και την Γκάμπι. Ο Φιλ πρόσφατα έχει διαγνωστεί με Πάρκινσον που τον αναγκάζει να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να έρθει αντιμέτωπος με ενοχλητικούς φίλους, την αποξενωμένη οικογένειά του και την κληρονομιά του.

Ο ρόλος του Φορντ στο «Shrinking» θα είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος ρόλος σε σειρά. Παλιότερα ο ηθοποιός έκανε μερικές γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και επανέλαβε έναν από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς του ρόλους σε ένα επεισόδιο του «The Young Indiana Jones Chronicles» το 1993. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Indiana Jones 5 και πρωταγωνίστησε στην προσαρμογή του «The Call of the Wild» (Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης) του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης