Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, αλλά και τον Χρήστο Μενιδιάτη στις επάλξεις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών! Παρά το τσουχτερό κρύο αρκετοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στην μουσική πομπή που ξεκίνησε με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας από την Πλατεία Καράβου και κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία.

 Εκεί ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος, με επίσημο προσκεκλημένο τον Τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη, μαζί με τους Πρόεδρο ΔΗΚΕΑ και Αντιπρόεδρο κκ. Πετάκο και Ελευθεράκου που ήταν υπεύθυνοι της ονειροχώρας που στήθηκε στην πλατεία, φωταγώγησαν το δέντρο κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κκ. Βρεττός, Σαββίδης, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καλάργαλης, καθώς και ο Επικεφαλής κ. Π. Γρηγοριάδης. Στην συνέχεια ο Χρήστος Μενιδιάτης τραγούδησε για τους θαυμαστές του ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του!

Οι εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες:

Δραστηριότητες για τα παιδιά, αφήγηση παραμυθιού, θεατρικές παραστάσεις, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, bazaar. Ειδικότερα, τα Σαββατοκύριακα ( 14-15, 21-22 και 28-29) θα υπάρχουν στην κεντρική πλατεία φουσκωτά κάστρα, πύργοι αναρρίχησης, face-painting, show μαγείας, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, σοκολατοθεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά. Η μουσικοθεατρική παράσταση από τα τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τίτλο “Πάμε σαν άλλοτε…” θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Ενώ, η συναυλία με τραγούδια που αγαπήσαμε από την ορχήστρα του Δήμου θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδονων και την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πινακοθήκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων θα υπάρχουν δυο θεατρικές παραστάσεις:

• 29/12 στις 18:00 «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», τιμή εισιτηρίου: 5,00 ευρώ (προπώληση)

• 21/12 στις 17:00 «Το θαυμαστό Ταξίδι» του Νιλς Γολγκερσον, τιμή εισιτηρίου: 7,00 ευρώ

Πηγή:acharnorama.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης