Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά» το πρωί της Κυριακής και είχε κέφια, μίλησε για την «παρεξήγηση» με τη Μιμή Ντενίση, την Αλέξια ενώ αφηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη.

Για τη Μενεγάκη:

«Έχω μάθει από πιλότο της Aegean ότι ήταν η Μενεγάκη Θεσσαλονίκη και έπρεπε να γυρίσει Αθήνα. Εν τω μεταξύ, ο πιλότος με είχε δει ότι την έκανα στην τότε παράστασή μου στη Θεσσαλονίκη. Τον πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο η Μενεγάκη και τον παρακάλεσε να της βρει μια θέση στην πτήση. Εκείνος της έλεγε συνέχεια «έλα ρε Ζαχαράτε τώρα, δεν γίνεται». Τελικά, τα κατάφερε και ταξίδεψε η Ελένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Αλέξια:

«Είχε γίνει κάτι με την Αλέξια στο παρελθόν και το κατάλαβα μετά. Τότε δούλευα στο Κολωνάκι με τον Γιώργο τον Χριστοδουλίδη. Έκανα εγώ τον Γιώργο Μαρίνο που έχει καλεσμένη την Αλέξια στην εκπομπή του. Κάποια στιγμή έλεγα μια λέξη που ενώ νόμιζα ότι είναι το μπούτι ήταν κάτι άλλο που βρίσκεται ανάμεσα. Ε, και μου έστειλε εξώδικο. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν αυτό που την ενόχλησε την κοπέλα. Μετά κατάλαβα τι ήταν και όταν γνωριστήκαμε γίναμε φίλοι. Τρομερό παιδί και καλλιτέχνης».

Για τη Μιμή Ντενίση:

«Η Μιμή είναι δήθεν. Θεωρώ ότι δεν μπορείς να παίρνεις τον επιχειρηματία και να του λες είδα το βίντεο και θα στείλω εξώδικο. Να λες εγώ δεν είδα, ήμουν στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου και λοιπά. Τα ξέρεις όλα αγαπούλα μου και το παίζεις. Μας κάνεις και μαθήματα, σ’ ευχαριστούμε. Αυτό που έκανα εγώ και την ενόχλησε ήταν τότε στην παράσταση με τη Βάνα. Έκανα (το σκετς με θέμα) μετά το γάμο που του βάζει χέρι (σ.σ του Σωτήρη Πολύζου) η Μιμή για το πολύ make up που έβαλε. Το είχα βρει πολύ ενδιαφέρον, γιατί μου άρεσε αυτός ο γάμος, επειδή είχε πολύ βούτυρο για το δικό μου ψωμί. Το είδε αλλιώς εκείνη, βέβαια».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης