Έχουν «κατακτήσει» τη χώρα μας και το έχουν βάλει σκοπό να κατακτήσουν και το Χόλυγουντ.

Πρώτος απ’ όλους ξεκίνησε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος κατάφερε να πρωταγωνιστεί σε μια χολυγουντιανή παραγωγή, τον «Στραγγαλιστή της Βοστόνης» που ήδη κυκλοφορεί και σε dvd στη χώρα μας. Επίσης, η εκπομπή του στον Alpha «Extreme Sommer», μια παραγωγή του Τέρρυ Ντούκα και του Πάρη Κασιδόκωστα, έχει γυριστεί και στα αγγλικά, για να πουληθεί σε αμερικάνικο δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δρόμο του Κώστα φαίνεται να ακολουθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος πέτυχε «τζακ ποτ», όταν τον επέλεξε η Νία Βαρντάλος, με τον Τομ Χανκς και τη γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, για να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή τους «Έρωτας α λα Ελληνικά». Μια ευκαιρία και καλή δηλαδή!

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να είναι ο απόλυτος ποπ σταρ της χώρας μας, αλλά τα σχέδιά του συμπεριλαμβάνουν διεθνή καριέρα στο χώρο της υποκριτικής. Και δεν τα πάει και άσχημα. Ήδη το «Duress», η πρώτη του χολυγουντιανή παραγωγή, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην Αμερική, ενώ ο Σάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στο Λος Άντζελες και για δεύτερη κινηματογραφική «απόπειρα».

Η μεγαλύτερη έκπληξη από όλους όμως είναι ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος, αν και δεν είναι ακόμα γνωστό στην Ελλάδα, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ με τίτλο «The back up plan». Απίστευτο και όμως αληθινό. Ακόμα και ο ίδιος ο Μάνος δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του, όταν έμαθε ότι τον διάλεξαν να παίξει δίπλα στη Λόπεζ, για την οποία και δήλωσε ότι είναι πολύ γλυκιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης