Είναι τόσο κακό να σε αποκαλούν sex symbol; Κάποιες αισθάνονται σέξι και το δηλώνουν, πολλές άλλες όμως αποφεύγουν αυτό τον τίτλο όπως ο διάολος το λιβάνι.

Μπορεί να έχουν κάνει κάμποσες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφήσεις, αλλά συνήθως δηλώνουν ότι αισθάνονται σαν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Η ελληνική showbiz έχει γεμίσει ντροπαλές και χαμηλοβλεπούσες, τελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη και καλύτερη που σπεύδει να διώξει από πάνω της τη “ρετσινιά” του sex symbol είναι η Δούκισσα Νομικού. Η Σταρ Ελλάς του 2007 έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν αισθάνεται καθόλου σέξι και θεωρεί ότι υπάρχουν πολύ πιο ωραίες γυναίκες από την ίδια. Και επειδή είναι από τη φύση της ντροπαλός χαρακτήρας, με τα αγόρια ακόμα κοκκινίζει, ενώ στον δρόμο δεν προσέχει καθόλου τις αντιδράσεις των αντρών.

Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος και η Ολγα Φαρμάκη. Μπορεί να κατέχει το σχετικό ρεκόρ στις αισθησιακές φωτογραφήσεις, μπορεί να πρωταγωνιστεί στις αντρικές φαντασιώσεις, αλλά η ίδια έχει παραδεχτεί ότι δεν αισθάνεται πως είναι το απόλυτο σύμβολο του σεξ. Αρκετά ανασφαλής, θεωρεί ότι έχει απλά ένα ωραίο σώμα, αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, όμως. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βραβεύτηκε για το πιο σέξι βίντεο κλιπ στα τελευταία Mad Video Music Awards δήλωσε ότι είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο σέξι και το πρόστυχο, αλλά απολαμβάνει την “ταμπέλα” του συμβόλου του σεξ που της έχουν κολλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης