Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι «I’m A Celebrity», η διάσημη Katie Price ζήτησε από τον σύντροφό της, Alex Reid, να χωρίσουν και μάλιστα του το είπε ζωντανά στην τηλεόραση. Έπειτα, καθημερινά τηλεφωνούσε στον πρώην σύζυγό της, Peter Andre, και μάταια τον παρακαλούσε να την δεχθεί πίσω.

Τελικά, το διάσημο μοντέλο συμφώνησε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Alex, μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων που δεχόταν καθημερινά από εκείνον, που την εκλιπαρούσε να γυρίσει. Φήμες όμως θέλουν την εκρηκτική Katie να είναι πάλι μαζί του, έτσι ώστε εκείνος να μην δημοσιοποιήσει άκρως ακατάλληλο υλικό από προσωπικές τους στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 31χρονη «σεξοβόμβα» είχε αναγκάσει τον 34χρονο Alex, στην αρχή της σχέσης τους, να υπογράψει ένα συμφωνητικό για αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μια πηγή δήλωσε: «Νόμιζε πως είναι ασφαλής με το να τον αναγκάσει να υπογράψει το συμφωνητικό, αλλά ποτέ δεν έλεγξε τη γνησιότητά της».

Το μόνο πράγμα που απεχθάνεται η star είναι όταν κάποιος την χρησιμοποιεί για να βγάλει χρήματα. Όμως οι μάνατζέρ της, την συμβούλευσαν να εξαγοράσει τη σιωπή του, αλλά εκείνη πήρε πιο δραστικά μέσα, μια και τα ξαναβρήκε μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Ανακωχή λόγω Χριστουγέννων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης