Λίγο μετά το τρίτο live του «Greek Idol», η παρουσιάστρια του μουσικού talent show, Ρούλα Κορομηλά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ευτράπελα που έγιναν με τη διαγωνιζόμενη Κατερίνα, αλλά και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες της κριτικής επιτροπής.

«Είμαι στεναχωρημένη πολύ για την Κατερίνα. Θεωρώ πως η ψυχολογία της είχε πέσει πάρα πολύ όλη αυτή την εβδομάδα από διάφορα σχόλια που ακούστηκαν. Είναι ένα 19χρονο μικρό κοριτσάκι, το οποίο πραγματικά είναι πολύ τρυφερό, όπως τα περισσότερα παιδιά εδώ. Χθες αντιμετώπισα μια Κατερίνα να καταρρέει και να κλαίει, να μην μπορεί να ερμηνεύσει το κομμάτι της και να προσπαθώ να τη συνεφέρω. Είμαι στεναχωρημένη, γιατί τη θεωρώ μια πολύ καλή τραγουδίστρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την επιτροπή και συγκεκριμένα για τα δύο ανδρικά μέλη της, η Ρούλα είπε πως δεν υπάρχει ουσιαστική κόντρα μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του Κώστα Καπετανίδη, αλλά: «Η επιτροπή έχει άποψη. Μία διαφωνούν, μία συμφωνούν. Δεν το εισέπραξα έτσι εγώ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα! Αντιθέτως! Όλα καλά!».

Διαβάστε επίσης: Καπετανίδης: «Έχω τυπικές σχέσεις με τη Ρούλα»
 Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης