Το βράδυ της Τρίτης όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Θέατρο Βράχων. Εκεί η Άννα Βίσση τα έδωσε όλα επί σκηνής, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της και όλοι πέρασαν μια εκπληκτική βραδιά με καινούριες αλλά και παλιές επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Η Άννα Βίσση είχε γεμίσει μια βαλίτσα με ρούχα και παπούτσια για να πάει από το σπίτι της μέχρι το Θέατρο Βράχων, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι άλλαξε πολλά φορέματα, παντελόνια και μπλούζες κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Η διάθεση τόσο της ίδιας όσο και του κοινού ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη, καθώς δεν σταμάτησε να λέει αστεία από τη σκηνή, να χορεύει και να τραγουδάει, με το κοινό να την αποθεώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους θαυμαστές της ήταν και αρκετοί επώνυμοι.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Φωκάς Ευαγγελινός και πολλοί άλλοι, ενώ την ελληνίδα τραγουδίστρια απόλαυσε από τις κερκίδες και ο Tommy Lee, o πρώην αγαπημένος της Πάμελα Άντερσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια τον χαιρέτησε από την σκηνή, αν και δεν έβλεπε πού ακριβώς καθόταν, τον προσκάλεσε στην σκηνή, αν και ο ίδιος δεν ανέβηκε ποτέ, και όπως αποκάλυψε η ίδια ”τα είπα” στο καμαρίνι της λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία.

Από την συναυλία της Άννας δεν θα μπορούσε να λείπει η καλή της φίλη Πατρίσια Φιλντ, η οποία μάλιστα την έντυσε για άλλη μια φορά…

Κάποια στιγμή η συναυλία σταμάτησε και άρχισε να παίζει στο video wall ένα αφιέρωμα για τον Μάικλ Τζάκσον, ενώ ακουγόταν το αγαπημένο τραγούδι της Άννας Βίσση, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του βασιλιά της pop, το ”Billie Jean”.  

Για περίπου 3,5 ώρες η Άννα Βίσση τραγουδούσε ελληνικά, ξένα μέχρι και ρεμπέτικα, ενώ κάποια στιγμή πήρε στα χέρια της την σημαία της Κύπρου και ερμήνευσε ένα τραγούδι της πατρίδας της. Όλο το βράδυ, από τα χείλη των πολλών θαυμαστών της τραγουδίστριας ακουγόταν το σύνθημα ”Άννα ζούμε για να σ’ ακούμε!”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης