Όλα όσα έγιναν στο prive party γενεθλίων του Παντζόπουλου και οι εκπλήξεις της Ελένης Μενεγάκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016, 00:55
Όλα όσα έγιναν στο prive party γενεθλίων του Παντζόπουλου και οι εκπλήξεις της Ελένης Μενεγάκη
Ένα δείπνο μόνο για δύο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του αλλά και τον έρωτά τους που όλο μεγαλώνει, διοργάνωσε για τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη.

Ο πατέρας της κόρης της, την προηγούμενη Παρασκευή έκλεισε τα 47 του χρόνια και η παρουσιάστρια έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να του μείνουν αξέχαστα τα γενέθλιά του. Τα είχε κανονίσει όλα στην εντέλεια λοιπόν και μάλιστα από νωρίς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του You. Όχι μόνο είχε κλείσει τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων, αλλά έτρεχε όλο το πρωί στην Κηφισιά για το δώρο που έπαιρνε στον αγαπημένο της.

Και αυτό, μάλιστα ήταν μεγάλη έκπληξη. Έχοντας συνηθίσει τον επιχειρηματία να κυκλοφορεί με casual ντύσιμο, εξαιτίας του ότι η συγκεκριμένη βραδιά ήταν ξεχωριστή, φρόντισε να φορέσει το κουστούμι και τη γραβάτα που του αγόρασε η γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι πέρασε αγκαλιασμένο την πόρτα γνωστού εστιατορίου και τα τρυφερά ενσταντανέ τους αποδείκνυαν τον μεγάλο έρωτα που ζουν. Αν και διάλεξαν ένα απόμερο τραπέζι, δε γλίτωσαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Ελένη και ο Μάκης έμειναν περίπου τρεις ώρες εκεί, όπου και έσβησε και την τούρτα έκπληξη, επίσης δώρο της μητέρας της κόρης του.


Δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016, 00:55