Όλοι μιλούν για την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009, 19:45
Νάντια Χαλαμανδάρη
Όλοι μιλούν για την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Τη λένε Kitty Spencer, είναι η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μόλις 18 χρονών και όλη η Αγγλία υποστηρίζει ότι είναι η ομορφότερη και νεότερη «βερσιόν» της αγαπημένης τους Λαίδης.

Η κατάξανθη Kitty Spencer, κόρη του αδελφού της Νταϊάνας, Earl Charles Spencer και του διάσημου μοντέλου, Victoria Lockwood, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Tatler» και στη χώρα της έγινε «σεισμός».

Οι Άγγλοι ενθουσιάστηκαν με το στυλ, την ομορφιά και τη χάρη της μικρής Κίττυ και βρήκαν στο πρόσωπό της το νέο τους εθνικό είδωλο.

Η μικρή γαλαζοαίματη μίλησε πρώτη φορά για τον εαυτό της, τις αναμνήσεις που έχει από την πριγκίπισσα «Ντάι», όπως τη φωνάζουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι, καθώς και για τις «κακές» συνήθειες της μητέρας της, την εποχή που είχε μπλέξει με ναρκωτικές ουσίες.

Η Κίττυ έκανε πρώτη φορά την… τιμή να φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό. Το «Tatler» όμως θεωρείται στη Βρετανία το περιοδικό των γαλαζοαίματων και της καλής κοινωνίας και ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

Μάλιστα, ακριβώς πριν από 20 χρόνια, στο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού εμφανίστηκε και η μητέρα της.

Ο βρετανικός Τύπος και όχι μόνο ασχολείται με την Κίττυ από τότε που ήταν κοριτσάκι. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι μεγαλώνοντας θα γινόταν τόσο όμορφη και λαμπερή.

Μαζί με τα ξαδέλφια της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρυ, η Κίττυ θεωρείται η πιο περιζήτητη εργένισσα της χώρας της. Όλοι τώρα περιμένουν να ακολουθήσει πιστά τα βήματα της θείας της και οι Βρετανοί να αποκτήσουν μια νέα  Νταϊάνα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009, 19:45