«Όλοι νιώθουμε τύψεις για την κατάντια της χώρας»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 15:17
«Όλοι νιώθουμε τύψεις για την κατάντια της χώρας»
Για την οικονομική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος περιέγραψε τα συναισθήματα που του έχει προκαλέσει η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Ούτε θλιμμένος είμαι ούτε αγανακτισμένος. Το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθω και νομίζω πως βαθιά μέσα μας όλοι νιώθουμε κι ας μην το ομολογούμε, είναι το συναίσθημα των τύψεων. Όλοι νιώθουμε τύψεις για την κατάντια αυτής της χώρας και για το σημείο στο οποίο φθάσαμε. Και δεν εννοώ ότι συμφωνώ με το περίφημο "μαζί τα φάγαμε", αλλά ότι είμαστε όλοι "συνένοχοι", γιατί καθίσαμε και ανεχθήκαμε απίστευτα πράγματα και απίστευτες καταστάσεις» δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «TV Έθνος».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του;

«Το τι θα γίνει με τα νέα παιδιά... Με τα παιδιά αυτά που τους καταστρέψαμε το μέλλον. Με τα παιδιά αυτά που δεν ξέρουν τι να περιμένουν από το αύριο. Φυσικά, και εδώ κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Κάναμε το λάθος να τους πούμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν πως τα πάντα θα είναι ρόδινα σ' αυτόν τον κόσμο και να τους υποσχεθούμε πως πάντα θα είναι βέβαιη η προσωπική τους ευτυχία».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 15:17