Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό Marie Claire η Olivia Wilde μιλάει για το πώς είναι η ζωή της μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, Tao Ruspolli.

Σαν single πλέον, υποστηρίζει ότι το να βγαίνεις ραντεβού, είναι σαν να μπαίνεις σε μια πισίνα γεμάτη καρχαρίες. Η Wilde, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood, πήρε διαζύγιο αρχές του 2011 μετά από 8 χρόνια γάμου, έχοντας παντρευτεί σε ηλικία μόλις 19 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 27χρονη λοιπόν σήμερα πεντάμορφη, εκτός από τα προικισμένα της γονίδια, κουβαλά και ένα σωρό ανησυχίες, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να φερθεί σαν ενήλικας αισθάνεται όμως απελπισμένη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά το χωρισμό, η «απελπισμένη» έχει συνδεθεί με κάποιους από τους πιο hot bachelors, όπως οι Ryan Gosling, Bradley Cooper και Justin Timberlake.

Υποστηρίζει, όμως, ότι δεν έχει κάτι σοβαρό στη ζωή της. «Το να είσαι celebrity το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Βγαίνεις ένα ραντεβού και αμέσως όλοι νομίζουν ότι τα έχεις με τον άλλον».

Στο θέμα χωρισμός υποστηρίζει επίσης, ότι της έχει προκαλέσει κάποιου είδους τραύμα, ενώ όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει, θεώρησε ότι είχε αποτύχει. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η εικόνα που είχε από τους γονείς της, καθώς είναι παντρεμένοι εδώ και 35 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγει πάντως, ότι σήμερα θεωρεί πολύ υγιές το να περνάς χρόνο μόνη σου. «Πρέπει να μάθεις πώς να ζεις μόνος και όχι να καθορίζεσαι από έναν άλλον άνθρωπο. Δεν είμαι τέλεια! Υπάρχει βέβαια αυτός ο φόβος ότι θα τους απογοητεύσεις όλους, είμαι όμως άνθρωπος».

Πάντως ο χωρισμός έχει και ένα «θετικό», αφού όπως λέει έχει βελτιώσει τις υποκριτικές της ικανότητες.

«Σε κάνει ν’αποκτάς περισσότερη συναισθηματική κατανόηση σαν άνθρωπος». Στο πλαίσιο αυτής της κατανόησης λοιπόν, η Wilde στη συνέντευξή της μεταξύ άλλων, μιλάει για το φιλανθρωπικό της έργο και την επιθυμία της να στρέψει το ενδιαφέρον της νεολαίας περισσότερο στη φιλανθρωπία και λιγότερο σε reality TV stars, όπως η οικογένεια Kardashian.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης