Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης και ένα όμορφο καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο αγαπημένος της, γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, κάνουν σχέδια για το γάμο τους.

Παρόλο που αποφεύγουν να αναφέρονται δημόσια στη σχέση τους, όλα δείχνουν ότι την θεωρούν εξαιρετικά σοβαρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο Θέμης έφερε στη ζωή μου τον έρωτα και την ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Ο άνθρωπός μου είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να εκτίθεται”, έχει δηλώσει η Σταματίνα.
Άλλωστε ο έρωτάς της για τον 40χρονο ποινικολόγο της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή και, όπως λέγεται, ήταν κάτι που περίμενε πολύ καιρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, που είναι ο γάμος. “Θεωρώ το γάμο φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, η οικογένεια είναι το επόμενο βήμα”, είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα Μπλα”.

Η ημερομηνία που ορίστηκε για το μυστήριο είναι Σάββατο 25 Ιουνίου, σύμφωνα με την RealLife. Η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου, το παλαιότερο από τα τρία εκκλησάκια στο κτήμα Νάσιουτζικ.
Οι προετοιμασίες για το γάμο θα είναι πυρετώδεις, αφού τo ζευγάρι θέλει τα πάντα τέλεια, από το νυφικό ως τον στολισμό και τις μπομπονιέρες.
Άλλωστε είναι η σημαντικότερη ημέρα της ζωή τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης