«Ουδέποτε ζήτησα χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού για να πάω στη Νέα Υόρκη»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014, 02:00
«Ουδέποτε ζήτησα χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού για να πάω στη Νέα Υόρκη»
Αρκετά ειπώθηκαν για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τη συναυλία που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη και ήρθε η ώρα να απαντήσει με τη σειρά της στις φήμες που την ήθελαν να έχει ζητήσει χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού για να δώσει τη συναυλία.

Η ερμηνεύτρια έγραψε μια επιστολή, την οποία και ανάρτησε στη προσωπική της σελίδα στο facebook και εξήγησε ότι λόγω μια ίωσης που την ταλαιπωρούσε δεν απάντησε νωρίτερα, όπως επίσης και κατονομάζει ανθρώπους που «έσπειραν» τη φήμη χωρίς να έχουν επικοινωνήσει πρώτα μαζί της.

Διαβάστε όσα γράφει στην επιστολή της:

«Συντάσσω αυτή την επιστολή απαντώντας στα όσα έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες μέρες στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την επικείμενη συναυλία μου στο Carnegie Hall και το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν το έπραξα νωρίτερα γιατί μία σοβαρή ίωση δεν μου το επέτρεψε.

• και ουδέποτε κινήθηκα προς το Υπουργείο για να ζητήσω οικονομική υποστήριξη.

• Ποτέ δεν είπα ότι ζήτησα την αιγίδα ούτε του Υπουργείου Πολιτισμού, ούτε κανενός άλλου Υπουργείου ή φορέα πολύ απλά γιατί δεν τίθεται τέτοιο θέμα από το ίδιο το Carnegie Hall. To Carnegie Hall εντάσσει τη συναυλία μου στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών του και είναι ο παραγωγός, επομένως δεν δέχεται την αιγίδα οιουδήποτε φορέα, δημοσίου ή ιδιωτικού...


Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014, 02:03