Π. Αναστασοπούλου: Όσα έμαθε από τις σχέσεις της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 09:38
Π. Αναστασοπούλου: Όσα έμαθε από τις σχέσεις της
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τα προσωπικά της και την εμπειρία της στις σχέσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Ok!».

«Το μεγαλύτερο βασανιστήριο που μπορεί να υποστεί μια γυναίκα είναι να τη θεωρούν δεδομένη και να αδιαφορούν αν είναι καλά, ακόμη και όταν τους το δηλώνει. Στην αρχή μιας σχέσης, ο άλλος δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι να σε κατακτήσει. Όταν αυτό αλλάζει και ο άλλος δεν ενδιαφέρεται πια για σένα, γιατί σε θεωρεί μέρος της καθημερινότητάς του, σε πληγώνει» δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει λέγοντας και άλλες λεπτομέρειες:

«Η εμπειρία μου, επειδή είμαι και μεγάλο κορίτσι πια, μου έχει δείξει πως, όταν κοιτάς τον άλλο και δεν σου βγάζει όμορφα πράγματα αλλά απόρριψη και θλίψη, πρέπει να φύγεις. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα. Είμαι λίγο της παλιάς σχολής σε αυτά τα θέματα. Προσπαθώ να το φτιάξω. Η μητέρα μου μού έλεγε: “Αν δεν τον λαχταράς, πώς θα του συγχωρήσεις τα ασυγχώρητα;”. Είναι μια συμβουλή της που την έχω κρατήσει. Και τελικά διαπιστώνω ότι οι άνδρες που με πλήγωσαν πιο πολύ ήταν αυτοί από τους οποίους πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα. Σκοπός, από εδώ και πέρα, είναι να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη».

Τι έμαθε, λοιπόν, η Πηνελόπη; «Ότι είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια σχέση, αλλά το θέμα είναι να κρατάνε λίγο. Έχω ανεχτεί στις σχέσεις μου και προσβολές και αδιαφορία. Αλλά, αντίστοιχα, έχω κι εγώ πληγώσει ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου».

Περισσότερα προσωπικά σε επόμενη συνέντευξη.

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 09:38