Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για την τηλεόραση και το star system.

«Είναι πολλά προγράμματα που λες “Έλεος! Τι βλέπω;” Ξεπερνούν το κατινίστικο, βγάζουν μια εμπάθεια. Δεν είναι έτσι η Ελλάδα. Έχουν φτιάξει μια Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση, που δεν είναι η αληθινή. Και δεν είμαστε και εμείς (οι καλλιτέχνες) αυτό το πράγμα, αυτό που πλασάρουν και λένε “α, είναι celebrity”. Καταρχήν, δεν υπάρχουν celebrities στην Ελλάδα. Ούτε ο Ρουβάς δεν είναι celebrity. Μπορείς να τον βρεις. Μπορείς να βρεις το σπίτι του, μπορείς να πας δίπλα του και να του πεις “Σάκη, τι έγινε;”… Αναφέρω τώρα ένα μέγεθος που είναι λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το καλό παιδί της τηλεόρασης;

«Εγώ λίγο βαριέμαι τα καλά παιδιά. Έχουν αρχίσει και μου τη δίνουν. Άμα δεν παίξεις το παιχνιδάκι ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και καλό παιδί, σε παρεξηγούν. Καλό παιδί είμαι, αλλά δεν μπορώ να το δείχνω κιόλας, “κοιτάξτε με, είμαι καλό παιδί!”. Ε, ας μην πετύχω. Η ζωή είναι πολύ μικρή και θέλω να την απολαύσω».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης