Τι και αν δεν κατέκτησε την πρώτη θέση του τηλεπαιχνιδιού «Βρετανία έχεις ταλέντο»; Η παγκοσμίως, πλέον, διάσημη Susan Boyle ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας της νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζαν οι γιατροί και καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά της.

Έπειτα από την επιβεβλημένη χαλάρωσή της στο σπίτι της στη Σκωτία, η 48χρονη παρθένα με την αγγελική φωνή αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η δημοφιλής Susan, η οποία εξέφρασε πρόσφατα το φόβο ότι η καριέρα της θα καταποντιστεί πριν καν αρχίσει εξαιτίας της δεύτερης θέσης που κατέλαβε στο τηλεπαιχνίδι, βλέπει τους εφιάλτες της να διαψεύδονται.

Η πρώτη επαγγελματική πρόταση για δημόσια εμφάνιση που της έγινε κάθε άλλο παρά ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί, καθώς προέρχεται από τον Barack Obama, ο οποίος την κάλεσε να τραγουδήσει στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο του εορτασμού της 4ης Ιουλίου.

«Ο πρόεδρος την κάλεσε στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου στο Λευκό Οίκο» αποκάλυψε ο αδερφός της τραγουδίστριας σε εφημερίδα της Σκωτίας και κατέληξε: «Όπως βλέπετε το όνειρό της είναι ακόμα ζωντανό. Για την ακρίβεια, τώρα αρχίζει». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 05 Ιουνίου 2009, 13:51)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης