Πάνω απ’ όλα μανούλα!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 01:54
 Πάνω απ’ όλα μανούλα!
Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αποφάσισε να αφοσιωθεί στη οικογένειά της, και να αφήσει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Εlle», γι’ αυτήν της την επιλογή, αλλά και για την επιστροφή της με το σήριαλ «Κλινική περίπτωση».

Για την αποχή της από την τηλεόραση:
«Ήταν εντελώς συνειδητή. Έφυγα από το επάγγελμα για να κάνω παιδιά. Έλειψα 3 χρόνια. Αν η πρόταση για το σίριαλ δεν ήταν τόσο δελεαστική, θα απουσίαζα παραπάνω... Ύστερα από 3 χρόνια υπάρχει η αγωνία μήπως δεν σε θυμούνται μετά. Από τη στιγμή όμως, που αποφάσισα να κάνω παιδιά, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την αποχή. Οι γυναίκες που λένε «μπορώ και καριέρα και μωρά» νομίζω ότι κάτι χάνουν τελικά».

Για τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη:
«Με τον Φάνη ερωτευτήκαμε όπως και οι δυο ήρωες στο σίριαλ(Μπαμπά μην τρέχεις), που παίζαμε. Δεν το καταλαβαίναμε τότε, αλλά τελικά ζούσαμε το σενάριο της σειράς... Πριν από 10 χρόνια, θα σας έλεγα «Εγώ με ηθοποιό; Ποτέ!». Τελικά ποτέ μη λες ποτέ...».

Για την οικονομική κρίση:
«Είναι μεγάλο το πρόβλημα. Μόνος σου ακόμα και με λίγα λεφτά, τα καταφέρνεις. Όταν έχεις παιδιά είναι αλλιώς. Δεν είναι μόνο το «τι θα φάνε αύριο;» αλλά κάτι ακόμα πιο δραματικό... «Σε ποια χώρα θα μεγαλώσουν;». Φοβάμαι ότι από τη χώρα μας αφαιρείται η πνευματικότητα. Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις, δεν έχεις περιθώρια για πολιτισμό. Περιορίζεσαι σε φτηνό φαγητό, φτηνή ζωή, φτηνή διασκέδαση».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 01:57