Το video clip για το νέο του τραγούδι διά χειρός Φοίβου, «Μην Μου Το Χαλάς», γύρισε ο Πάνος Καλλίδης! Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το κομμάτι, τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και την κορούλα που ετοιμάζεται να αποκτήσει.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» συνάντησε τον τραγουδιστή επί το έργον. «Είναι ένα καινούργιο τραγούδι, μία μπαλάντα σε στίχους και μουσική Φοίβου και ελπίζω να αγαπηθεί από τον κόσμο» είπε ο Πάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο καθένας έχει τον κόσμο του και επειδή ζούμε σε έναν κόσμο που είναι περίεργα τα πράγματα, είναι καλύτερα τον κόσμο του ο καθένας να τον φτιάχνει και να τον κάνει όπως θέλει» ανέφερε ο τραγουδιστής σχολιάζοντας τους στίχους.

Όπως πρόσθεσε, περνάει μια πολύ καλή φάση για την καριέρα του, που περιλαμβάνει και τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην πίστα του «Vox», από το οποίο έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα.

Σε περίπου έναν μήνα ο Πάνος θα γίνει μπαμπάς: «έρχεται η κορούλα μου», είπε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και πρόσθεσε ότι θα αυξηθούν οι γυναίκες στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης