Η Ρία Αντωνίου, η οποία πρόσφατα έκανε τους Ιταλούς να παραμιλούν με τις χορευτικές της ικανότητες, μπορεί να δηλώνει ελεύθερη, όμως οι φήμες τη θέλουν να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του γνωστού μάνατζερ Ηλία Πανταζόπουλου, με τον οποίο πριν από δύο χρόνια αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz.

Κάποιοι βεβαίως που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι οι δυο τους ίσως και να μη χώρισαν ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι όλα αυτά περί χωρισμού τους που είχαν ακουστεί τότε ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να δίνει η Ρία την εικόνα της ελεύθερης και ωραίας, ενώ η πραγματικότητα ίσως να ήταν διαφορετική.

Όλα αυτά βεβαίως μπορεί να είναι εικασίες, το μέλλον όμως θα δείξει αν οι δυο τους εξακολουθούν να είναι μαζί, αν επανασυνδέθηκαν ή απλώς είναι συνεργάτες και φίλοι.

Πάντως, οι πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής» από ανθρώπους που τους είδαν μαζί να απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Ελαφόνησο κάνουν λόγο και περιγράφουν την εικόνα ενός… ζευγαριού και όχι απλώς δύο συνεργατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους φυσικά φρόντισαν να μη δίνουν στόχο σε κανέναν (κυρίως στους παπαράτσι), καθώς ήθελαν να περάσουν χαλαρά τις λίγες ημέρες των διακοπών τους, γι’ αυτό και επέλεξαν ως προορισμό την Ελαφόνησο και όχι κάποιο κοσμικό νησί.

Επιμέλεια: Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης