Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο αγαπημένος της, Γιάννης Κοντούλης, παντρεύτηκαν χθες. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η νύφη έφτασε στην εκκλησία λίγη ώρα μετά τις 19:00, πολύ συγκινημένη και συνοδευόμενη από τους δυο γιους της, Γιώργο και Τάσο. Ο γαμπρός την περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας, περιτριγυρισμένος από τους συμμαθητές του. Οι τελευταίοι ήταν εκείνοι που σήκωσαν τα σπαθιά, για να περάσει από κάτω το ζευγάρι, αφού ο γάμος ήταν στρατιωτικός, καθώς ο γαμπρός είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, προσωπικοί φίλοι της Δέσποινας Μοιραράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 100 και ήταν κυρίως στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους, η Βάνα Μπάρμπα, που έδωσε τις καλύτερες ευχές της στο ζευγάρι, αλλά και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Η κάλυψη του γάμου έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ, του τηλεσκηνοθέτη που είχε καταγράψει στο παρελθόν και τις ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ η εταιρεία security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου ήταν εκείνη που χρησιμοποιήθηκε και στον γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Τη διακόσμηση και τον στολισμό είχε επιμεληθεί η εταιρεία Fevronia.

Το νυφικό της γνωστής επιχειρηματία, δημιουργία των σχεδιαστών Mi-Ro, ήταν λευκό, σε στενή γραμμή, με κοντή ουρά και κουμπιά στο πίσω μέρος. Τα μαλλιά της, που επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ήταν χτενισμένα χαλαρά, με ένα απλό πιάσιμο στο πλάι, ενώ το μακιγιάζ της ήταν του -επί χρόνια φίλου της- Αχιλλέα Χαρίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά τη τελετή, ακολούθησε γαμήλιο πριβέ δείπνο για το ζευγάρι και τους λίγους καλεσμένους του σε γνωστό εστιατόριο στον Λαιμό Βουλιαγμένης. Η γαμήλια δεξίωση για όλους τους φίλους του ζεύγους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Ekali Club, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι με πολύ χορό και αρνιά στη σούβλα, στο σπίτι των νεόνυμφων.

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης