Ημέρες δόξας γνωρίζει και πάλι η Κυανή Ακτή καθώς ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλίν Γουίτστοκ έχει μετατραπεί σε τριήμερο εορτασμό.

Περίπου 3.500 καλεσμένοι υπολογίζεται ότι παραβρίσκονται στους πλούσιους εορτασμούς για το γάμο του 53χρονου πρίγκιπα και της 33χρονης Νοτιοαφρικανής κολυμβήτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζηλεύοντας ίσως τη δόξα των γονιών του Γκρέις Κέλι και πρίγκιπα Ρενιέ, ή ίσως και τον πρόσφατο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το παλάτι διοργάνωσε μια πλούσια γιορτή.

Οι φήμες ήθελαν τη νύφη να το ξανασκέφτηκε και να αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πρίγκιπα και να επιστρέψει στη Νότιο Αφρική, όταν έμαθε μυστικά για την ιδιωτική ζωή του, όμως η κρίση φαίνεται να απεφεύχθη την τελευταία στιγμή με τους ανθρώπους του παλατιού να της ζητούν να παραμείνει.

«Αυτές οι φήμες δεν έχουν άλλο στόχο από το να προκαλέσουν ζημιά στην φήμη του μονάρχη και σε αυτήν της κυρίας Γουίτστοκ και να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτό το ευχάριστο γεγονός» αναφέρει το πριγκηπάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε σήμερα ενώ αύριο θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος σε εκκλησάκι στο παλάτι του Μονακό.

Σε αυτόν θα παραστούν πολιτικοί ηγέτες, όπως ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς και διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Στη συνέχεια το ζεύγος θα μεταβεί στο εκκλησάκι Saint Devote, του προστάτη του Μονακό, όπου η Σαρλίν θα αφήσει την γαμήλια ανθοδέσμη.

Το όνομα της Σαρλίν συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα το 2001 μετά από ένα δείπνο στο Μόντε Κάρλο, αλλά το παλάτι είχε αρνηθεί να σχολιάσει.

Ο πρίγκιπας έχει παραδεχτεί ότι έχει δύο παιδιά εκτός γάμου.

ΠΗΓΗ: TA NEA online

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης