Στη συντροφιά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα το πρωί η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα παντρεύεται με τον σύντροφό της, Νίκο.

«Ο Νίκος μού έκανε πρόταση γάμου, μου είπε πως ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί μου. Με τον Νίκο είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Δεν απάντησα τίποτα, γιατί ήταν αυτονόητο πως κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό» είπε και τόνισε πως βαριέται να μπει στη διαδικασία για τις προετοιμασίες του γάμου: «Αυτά τα διαδικαστικά του γάμου μου είναι λίγο δύσκολα. Βαριέμαι να οργανώσω όλο αυτό το πράγμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για το αν θέλει να κάνει παιδί, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Φυσικά και θέλω να κάνω παιδάκι! Αυτό όμως δεν το προγραμματίζεις».

Η Βασιλική έκανε και άλλη μια αποκάλυψη. Μίλησε για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με μεγάλα ονόματα: «Ετοιμάζουμε καθημερινή κωμωδία στο MEGA και θα παίζουν ο Σκιαδαρέσης, ο Κόκλας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Ζέτα Δούκα και εγώ. Θα είμαστε οι φτωχοί και οι πλούσιοι. Εγώ θα είμαι φτωχή, θεούσα και κουνιάδα του Κώστα Κόκλα. Ο προσωρινός τίτλος είναι “Οι Βασιλιάδες”. Σενάριο γράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό τον μήνα!».

Διαβάστε επίσης: Πώς αντιμετωπίζει την αδικία;
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης