Αν και ο χωρισμός τους είναι γεγονός, η αλήθεια είναι πως το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα επαφές, το περιβάλλον όμως της Έλενας Παπαρίζου «κατηγορεί» τον Τόνυ Μαυρίδη πως εκείνος φρόντισε να διοχετεύσει στα Μέσα τη δυσάρεστη ανατροπή στην προσωπική τους ζωή για να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων.

Τώρα όμως νέα δεδομένα έχουν προστεθεί που κάνουν ακόμα πιο περίπλοκο το θέμα: Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ο Τόνυ βρισκόταν στο στούντιο ηχογράφησης ετοιμάζοντας δικές του συνθέσεις για το επόμενο cd της Έλενας, ενώ βρισκόταν σε επικοινωνία με μάνατζερ άλλων καλλιτεχνών, προτείνοντάς τους να συνεργαστούν με την 29χρονη τραγουδίστρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η οριστική απόφαση της Έλενας να δώσει τέλος στη 12χρονη σχέση της φαίνεται πως πάρθηκε μετά το Πάσχα, κάποιοι λένε πως τον περασμένο χειμώνα το ζευγάρι απλά συγκατοικούσε, ενώ τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει πριν δύο χρόνια- την ίδια εποχή που τα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει για πρώτη φορά πως χωρίζουν. «Υπήρχε ένα σημαντικό γεγονός που έκανε τότε την Έλενα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση της» λέει άτομο που έχει ζήσει από πολύ κοντά το πρώην ζευγάρι. «Αλλά όσες προσπάθειες και αν έγιναν το γυαλί είχε ραγίσει. Ας μην ξεχνάμε πως όλα αυτά τα χρόνια η Έλενα είχε αφεθεί τελείως στον Τόνυ για όσα θέματα αφορούσαν στην καριέρα της».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης